ConCorEx

ConCorEx staat voor Consultants in Corporate Excellence.

Wij zijn een groep van ervaren management consultants met een sterke achtergrond in strategie- en verandermanagement. Iedere consultant heeft tenminste 10 jaar professionele ervaring in een multinational, het MKB of de publieke sector.

Ons motto is “Delivering Strategy” – onze passie ligt in het leveren van echte verandering, tastbare en blijvende resultaten. Wij geloven niet in korte termijn oplossingen. Onze manier van werken is gebaseerd op de principes van Jim Collins (Good to Great) en Stephen Covey (The 7 Habits of Highly Effective People / The 8th Habit: from Goodness to Greatness).

Wij bewerkstelligen de strategische verandering in uw bedrijf als consultants, maar in bijzondere gevallen kunnen we ook een interim management oplossing bieden in de vorm van een van onze industrie experts.

Wilt u meer informatie over onze manier van werken dan verwijzen wij u naar de onderdelen diensten en producten van deze website. U kunt ons natuurlijk ook uitnodigen voor een persoonlijke uitleg door uw gegevens achter te laten op de contact pagina of door ons te bellen op +31 (0)84 00 39 020.