Onze manier van werken

ConCorEx werkt graag langdurig samen met haar klanten om zodoende niet alleen een goede strategie te definiëren, maar ook het management te begeleiden in de implementatie van de gekozen strategie, waarbij de uiteindelijke resultaten natuurlijk centraal staan.

Een goede strategie brengt altijd drie zaken samen:

  • de passie van de organisatie
  • de onderscheidende factor waar men het beste in is van de hele wereld
  • het gedegen inzicht in het verdien model van de organisatie

Alleen door het samenbrengen van deze drie zaken te combineren met diepe zelfreflectie op organisatie niveau komen we tot een heldere, uitdagende strategie die het verschil maakt voor de toekomst.

Veel managers hebben moeite om een gekozen strategie effectief uit te dragen in de organisatie. ConCorEx helpt hen daarbij door het ontwikkelen van een coachende leiderschapsstijl, gebaseerd op waarden die zorgen voor persoonlijke efficiëntie en effectief samenwerken in teams. Dit gebeurt zowel in groepsverband als individueel, al naar gelang van de behoefte van de organisatie.

Om voor haar klanten duidelijke te maken wat een strategisch verander traject kan betekenen en welke resultaten het kan opleveren heeft ConCorex een tweetal producten inzicht te creëren en dit bespreekbaar te maken: