Uitgelichte Cases

ConCorEx voert projecten uit voor klanten in diverse sectoren. Van middelgroot tot groot, bedrijfsleven en lokale overheden. Voornamelijk voedingsmiddelen producenten, producten van industriële goederen, dienstverlenende partijen, gemeenten en provincies. Bekijk hier enkele uitgelichte voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.

 

logo

Ola / Ben & Jerry’s

Met het overbrengen van de productie van Ben & Jerry’s Ice cream van Vermont (USA) naar Ola Productie in Nederland heeft ConCorEx het state-of-the-art kwaliteitssysteem van Ben & Jerry’s succesvol geïmplementeerd binnen de Ola organisatie. Daarnaast heeft ConCorEx ook gezorgd voor een efficiënte integratie hiervan met de TPM systematiek die binnen de site gehanteerd wordt.

Meer informatie

Suffolk County Council

De afdeling studiefinanciering is door de hulp van ConCorEx in één jaar tijd van de slechtst presterende afdeling op nationaal niveau omgebouwd tot de nummer twee van het land. Het jaar daarop is de afdeling zelfs het beste van het hele land! Door een goede mix van business proces re-engineering en goede toepassing van simpele tools is dit verbluffende resultaat bereikt.

Meer informatie

Lever Fabergé

Voor Lever Fabergé in Vlaardingen, de huishoudschoonmaakmiddelen fabriek van Unilever heeft ConCorex de kwaliteitsafdeling, -processen en –systematiek omgezet van van reactief (quality control) naar proactief (quality assurance) kwaliteitsmanagement. Hierdoor zijn sterke verbeteringen in de performance van de site bereikt.

Meer informatie

Mid Suffolk District Council

Met een snelle en effectieve invoering van een eenduidig proces voor het afhandelen van aanvragen in het kader van de Freedom of Information Act (Wet Openbaarheid Bestuur) heeft ConCorEx de gemeentelijke overheid van Mid Suffolk District Council terdege voorbereid op deze door velen gevreesde wetgeving.

 

Meer informatie

British Telecom

ConCorEx heeft voor Customer Service Direct, en joint venture tussen British Telecom en de locale overheden in Suffolk, een een gestandaardiseerde methode om projecten en performance indicatoren te monitoren opgezet en geïmplementeerd. Hiermee is het mogelijk geworden om de gekozen strategie duidelijker te implementeren en de resultaten periodiek terug te meten.

Meer informatie

Unilever R&D Vlaardingen

Voor het grootste voedingsmiddelen laboratorium van Unilever (1500 medewerkers over 14 afdelingen) heeft ConCorEx een geïntegreerd kwaliteitssysteem opgezet en uitgerold in de hele organisatie. Het systeem is ingericht volgens de modernste normen (ISO22000) en kan desgewenst uitgebreid worden naar de GLP standaard.

Meer informatie